Elindultunk

2024.04.15 22:57:00 | Admin

Kedves Barátaim, Rádiós Társaim!

A tervezettektől hamarabb, de az oldal megkezde működését, így kijelenthetjük, hogy Elindultunk!

Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam az oldal történetét, jelenét és jövőjét. Szeretném ismertetni felétek, hogy mi az az irány, amerre most elindultunk és mi az a cél, amit szeretnénk elérni.

A Történet

Ahogyan már Facebookon is megírtam, Alex (BU885) bezárta a régi PMR oldalt, hajlandóságot nem mutatva, hogy átadja a jól bejáratot Domain nevet (de ezt már tudjátok), így nem is ragozom a szót. A Weboldal teljesen saját, nulláról írt rendszer, amit jómagam fejlesztettem.

Működés

A weboldal működése nagyon egyszerű. Beregisztrálsz, ezután megkapod e-mailben a hitelesítő levelet, ha az MI úgy ítéli meg, valóban rádiós vagy. A linkre kattitnva megerősíted a fiókod, belépsz és már el is tudod kezdeni használni az oldalt ami még 1-2 apróbb kinézetbéli elemen változni fog, és érkezni fog még 1-2 funkció.

Térkép
A térképnek 2 része van, a Publikus és a Belső. A publikuson is megjelennek a markerek, hívójelek, de semmilyen más információval nem szolgál. A Belső pedig minden létező információt megmutat, amit a felhasználó megadott magáról, és ha van ilyen hívójelű felhasználó, össze is kapcsolja a 446.hu profiljával, ezért célszerű magad azzal a névvel feltenni a térképre, amivel beregisztráltál! Oké, oké, de hogyan? Mi sem egyszerűbb ennél, csak zoomolj arra a területre, ahová gondolod és kattints JOBB egérgombbal oda, ahová a markert le szeretnéd helyezni, majd töltsd ki az űrlapot. Ezután meg kell várnod, hogy egy Admin jóváhagyja a markert.

Szerintem a többi értelemszerű.

Fontos megjegyezni, hogy szükség van a cím megadására (legalább város szintig), hogy a rendszer ki tudja számolni a QTH lokációd! Itt jegyezném meg, hogy ezen adatokat titkosítva tároljuk!

Hasznos linkek

Facebook | NMHH | PMRRadio.hu | DND
Minden jog fenntartva © 2024 446.hu